Луната e в знак Стрелец до 20:34ч на 11 април  Когато

...
Луната e в знак Стрелец до 20:34ч на 11 април 
Когато
Коментари Харесай

Ден на астралното рицарство

Луната e в символ Стрелец до 20:34ч на 11 април 

Когато Луната минава през този огнен знак настройката е идеалистична и с философска устременост. Социалния и публичния живот се засилват. Сега елементарно се усвоява всякаква информация. Добре е освен да се получават нови познания, само че и да се предават познания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси правдивост и да се държи на правото. Да не се демонстрират несъразмерен оптимизъм и горделивост. Засилва се стремежът към самопризнание, предпочитание да се блесне пред другите със познания, умения. Ограниченията се понасят мъчно. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати.

Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна.  Не би трябвало да се ядат ябълки, може да провокират разстройство на стомаха. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

Луната е на луфт от 13:49ч до 20:34ч. В този интервал нищо значимо да не се подхваща. 

Луната минава в земния и съществен знак Козирог в 20:34ч. до 23:43ч на 13 април.

Лунен календар: 21 лунен ден от 01:12ч на 11 април до 02:20ч на 12 април

21 лунен ден е мощно енергиен, с галактически нюанс. Мистерията на деня се крие в символичното съединяване на Дух, Душа и Знания. Енергията е мощна и може да окаже помощ за бързите каузи. Подходящо за взимане на виновни решения, за дейни дейности, креативен напредък и ентусиазъм, един от най-творческите дни в лунния месец.

Дадени клетви и обети получават огромна мощ в този момент, за това не е желателно да се нарушават. Благоприятно е за групово другарство и работа. Не би трябвало да прекарвате дълго време в усамотение. Подходящо за обща фамилна работа, за фамилни разходки, за посещаване на родственици, за банкет на посетители. 

Ден на астралното рицарство. Можете да положите клетва за честност, би трябвало да се стремите да не лъжете, да бъдете безусловно чисти и обективни. Това е време на неукротимо придвижване напред, нагоре, ден на храброст, дръзновение, доброволна всеотдайност, отвод от благосъстоятелност. Ден на революционно преструктуриране, неизменност в постигането на задачата, дарба за реализиране на успех.

21-ви лунен ден е деен, само че не би трябвало тази интензивност да се свежда единствено до физически проект. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовни практики. 

В здравно отношение денят е обвързван с черния дроб и неговата функционалност. Не е добре, в случай че имате проблеми с него в този момент. Причините могат да бъдат както в непотребното му натоварване, по този начин и заради продължителна физическа и духовна бездейност. В случай на заболяване не се залежавайте доста.

Извършените в 21 лунен ден благотворителни действия, няколко пъти усилват богатствата карма, само че в случай че са направени с чисто сърце, а не с користна цел. Не би трябвало да се хвалите за това.

Сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови връзки.

Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР